Cautare

2529 de rezultate pentru "primaria aciuta" (3.63 secunde)
Ar fi chiar deplasat, inacceptabil ca noi sa ne sinucidem politic de bunavoie doar pentru ca Valeriu Stoica doreste sa se razbune sau pentru ca Emil Boc, in timpul liber de la Primaria Clujului, imagineaza constructii politice iluzorii".
442/1 a Secretariatului General al Guvernului Romaniei, oricum nu mai are importanta, fiindca Primaria Craiova refuza acum retrocedarea in natura a bunului solicitat pe motiv de lucrari de interes public.
Masinile nefolosite care sunt abandonate pe domeniul public al Baniei sunt supuse, de ieri, unei campanii de "neutralizare" initiate de Primaria Craiova. ... Vechitura nerevendicata poate fi vanduta Oricine poate sesiza Primaria Craiova ca un vehicul neglijat pana la dezmembrare zace pe domeniul public.
Colac peste pupaza, intr-un alt proces, expertii contabili au stabilit ca Primaria Craiova a prejudiciat SC Cronos cu aproape 30 de miliarde de lei. ... Ce treaba are el cu primaria?
Gradina zoologica este rodul pasiunii lui Gheorghe Tatavura, care a obtinut finantare si sprijinul administratiei locale (Primaria Calarasi). ... Primaria va cofinanta Proiectul "Gradina Botanica in incinta Zoo Calarasi".
Primaria Craiova este pe cale de a face cadou unei asociatii controlate de Dinel Staicu aproximativ 3.000 mp de teren intravilan din domeniul public al orasului.
Urmand exemplul colegilor din Alianta, liberalii constanteni se incapataneaza sa pastreze suspansul asupra candidatului la Primaria Constanta. ... Liberalii sunt convinsi ca reprezentantul lor va fi desemnat candidatul Aliantei pentru Primaria Constanta, in detrimentul democratilor, care au si ei cateva nume foarte grele pe lista.
Din cauza ca Primaria Craiova nu a departajat serviciile de colectare, transport si depozitare a deseurilor, craiovenii nu stiu exact cat platesc pentru depozitarea gunoiului, adica firmei Eco Sud.
Este vorba aici despre cele doua cazuri in care instanta constanteana a obligat Primaria sa solutioneze notificarile, dar Mazare reaminteste Prefectului ca aceasta obligativitate are drept termen 60 de zile de la data depunerii documentatiei complete si nu de la data hotararii judecatoresti, or, dupa cum s-a aratat deja cele doua dosare nu sunt complete, iar Primaria nu poate face nimic in acest caz.
Primaria Bucovat a dat in proprietate terenuri declarate zona protejata, sub care se afla un sit fosilifer, format din cochilii de scoici si melci.
Nici un functionar public din Consiliul Judetean, Prefectura Dolj si Primaria Craiova nu a fost destituit in 2005 si 2006 pe motiv de incompetenta profesionala sau indisciplina, desi au existat cateva tentative de epurare in sanul acestor institutii.
Primaria a avut nevoie de patru luni de la intrarea in vigoare a criteriilor care-i scot din schema pe nescoliti, pentru a le face vant din Consiliile de Administratie.
Primaria orasului Navodari a facut bilantul in ceea ce priveste realizarea obiectivelor propuse in urma cu aproximativ doi ani. ... De asemenea, in ceea ce priveste fondurile externe, Primaria Navodari a primit o creditare in valoare de aproximativ 100.000 de euro.
Primaria Ovidiu face eforturi, in aceasta perioada, de incadrare in munca a unui numar cat mai mare de locuitori de etnie rroma. ... Pe de alta parte, Primaria Ovidiu are de acordat, lunar, ajutoare sociale pentru un numar de aproximativ 170 de persoane.
Tinand cont de actuala conjunctura politica, Mironescu nu crede ca liberalii mai sunt adversarii de odinioara ai social-democratilor, motiv pentru care nici nu vor avea vreun "super-candidat" la Primaria Constanta.
Candidatul Partidului Democrat pentru Primaria municipiului Constanta va fi Laurentiu Mironescu, sustine chiar deputatul democrat.
Democratii au dat startul competitiei interne pentru desemnarea candidatului pentru Primaria municipiului Mangalia.
Inscris in cursa interna a Partidului Democrat in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Mangalia, Dan Moldovan a decis ca, cel mai potrivit, este sa afle opinia cetatenilor municipiului, cu alte cuvinte a electoratului.
PD-L va comanda, luna aceasta, un sondaj intern, la nivelul Bucurestiului, cu mai multe variante de posibili candidati la Primaria Generala, pentru a-l desemna pe cel mai bine plasat candidat al acestei formatiuni in cursa pentru fotoliul de primar general Variantele ce vor fi luate in calcul in vederea stabilirii candidatului care sa intre in cursa pentru Capitala sunt, se pare, secretarul general PD-L,Vasile Blaga,viceprimarul Razvan Murgeanu, primarul sectorului 3, Liviu Negoita, si Adriean Videanu.
Deputatul Cozmin Gusa, a fost desemnat, in unanimitate, de Consiliul Liderilor PIN, drept candidatul acestei formatiuni la Primaria Generala a Capitalei. ... "Consiliul Liderilor Partidului Initiativa Nationala a decis, in unanimitate, la propunerea mea, sa-l sustina pe presedintele Cozmin Gusa pentru Primaria Generala a Capitalei", a declarat Sandru.
google-analytics.com